Livrarea produselor

Livrarea se realizeaza prin Curier Rapid:

Comenzile efectuate si confirmate zilnic pana la ora 14.00 sunt expediate in aceeasi zi si ajung la dumneavoastra in maxim 48 de ore (de obicei a doua zi).

Comenzile efectuate dupa ora 14.00 sunt confirmate si expediate a doua zi.

Transportul este GRATUIT pentru toate comenzile cu valoare mai mare de 149 lei.

Pentru comenzile cu valoare mai mica de 149 lei, costul livrarii coletelor este de 16.90 lei pentru toata tara.

Returnarea produselor

  • Conform Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 34/2014, privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative (publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014), va punem la dispozitie acest formular pentru exercitarea dreptului de returnare a produselor in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii comenzii de pe site-ul nostru.
  • Returnarea se va face in ambalajul original, fara semne de uzura sau modificari fizice (lovituri, zgarieturi).
    In cazul in care se solicita rambursarea banilor, acest lucru se va realiza doar dupa primirea coletului si verificarea continutului acestuia.
  • Modalitatea de returnare a produsului/coletului apartine in totalitate clientului (recomandat prin curier), acesta fiind cel care suporta costul transportului de retur.
  • Returnarea contravalorii produsului se va face de catre PAGITO S.R.L. pe card sau prin ramburs curier in functie de modalitatea de plata folosita la comanda. Pentru rambursare cash prin curier, se percepe o taxa de 14 lei suportata de catre client. Pentru rambursare pe card bancar, nu se percepe nicio taxa suplimentara.

Neridicarea/refuzul coletelor comandate sau returnarile in mod repetat vor fi considerate abuz, iar compania noastra isi rezerva dreptul de a refuza viitoare comenzi plasate de client.